martes, 26 de mayo de 2009

CABO POLONIO: DOS DIES AL PARADÍS
















Si teniu massa problemes per tirar endevant, si un dilema important no us deixa dormir, si la vida estressant us treu la tranquilitat, si us heu oblidat d'escoltar-vos, si l'asfalt ha matat la vostra comunicació amb la mare natura, si us voleu oblidar del mon o si simplement voleu anar descalços damunt la sorra tot el dia i que les uniques ocupacions que tingueu sigui llegir, xerrar, contemplar, descansar, disfrutar...no hi ha cap dubte d'on heu d'anar: Cabo Polonio (Uruguai). Es dificil explicar amb paraules el que és aquest lloc. Cases de fusta damunt la gespa o directament damunt de la sorra d'una platja de paradís. Postes de sol amb una llum absolutament increible. I la nit, sense casi electricitat, esta regida pel cel més estrellat que us pogueu imaginar i la llum que gira del far. El far de los "12 segundos de oscuridad" de Jorge Drexler que diu un faro guia mientras gira, no es la luz lo que importa en verdad son los 12 segundos de oscuridad . I aquella foscor i aquell silenci solament pinzellat per la remor del mar i els udols dels llops marins van acostar-me a mi mateixa i vaig poder escoltar la meva propia veu. Per reneixer l'endemà amb una sortida de sol tranquila i calmada que va acabar desembocant en un dia de clima estiuenc que va transcorre entre banys al mar, paraules del llibre de Benedetti que m'havia comprat a Montevideo i converses entre els viatgers del hostel màgic. Dos dies al paradís. Tasteu-ho algún cop.

6 comentarios:

  1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOohhhh!!!! AAAArrrrgrrrrrmmmmmhhahahahahhahahagrrrrrmmmmmmmmmmnnnnnnnnaaaaaaaaarrrrrggrrroooooooaaaaahhahahahahahahhhhhhhhh, ah!

    ResponderEliminar
  2. Apa Sara quines experiències! Me'n alegro moltíssim.

    Petonassos,

    Montse

    ResponderEliminar
  3. Que guapo !!!!!!
    Quina llum !!!!!!
    Quin paradis!!!!!!!
    OLE OLE OLE OLE I OLÉ!!!!!!!!!!!!!

    MAMMA RITA

    ResponderEliminar
  4. Uuuuuuuaaaaaaaaaauuuuu !!!!!
    Realment és un gran paradís.....
    jo vull anar !!!!!!! snif snif

    Gem

    ResponderEliminar
  5. Sara
    que tal come estai ?
    Ja veig ke de puta madre pa arriba !!!
    ME APUNTO EL CABO POLONIO.........
    m ´ENCANTA
    Tropels de besitos !!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. taaaaaaaa!
    a que mola mola mola?
    jo alla hi vaig coneixer una familia de catalans, avis, fills, novies... que es dedicaven a comprar cotxes vells i guapus a uruguay a lestiu seu i despres vendrels a catalunya durant lestiu nostre, i com que comprar cotxes no es tan dificil, doncs es passaven el dia a cabo polonio, per que hi ha gent tan espavilada al mon? i per que jo no soc una delles?
    tu siiiiiiiiii!

    Anna

    ResponderEliminar