domingo, 12 de julio de 2009

NO TINC FOTOS

Be, si, si que tinc fotos, pero no les puc penjar. Pero en realitat millor perque hi ha coses que una foto no pot explicar, ni una ni mil. Hi ha coses que simplement s'han de veure. Un a d'aquestes es Les catarates d'Iguazu. Ja us dic no es pot explicar, no es pot ensenyar, s'hi ha d'anar. Així que deixeu qualsevol cosa que estigueu fent en aquest moment, feu una petita maleta, poca cosa no hi fa massa fred (un impermeable, si, que plou bastant), passaport i un avió a las Catarates...vaaaa, que feu encara asseguts llegint, no us ho podeu perdre, aigua, jungla, natura demostrant la seva majestuositat, i una banda sonora que t'embolcalla i et recorda que l'home es petit petit davant la força de milers de milions de litres d'aigua caient. I quan fa massa temps que ets en una ciutat és molt sà que un cop de natura et col.loqui al teu lloc de simple habitant de la terra, no amo i senyor...pero, que més he de dir? Va, cap a l'aeroport!

I seguim de micro (autobus de llarga distancia) en micro, ara 17hores, ara 21h, ara 12...ostres mira que és gran aquest pais, tu! Total que ara som a Cordoba...no, no ens hem desviat per veure la mezquita, la Cordoba d'aqui. Pero ja marxem capa a Salta...salta conmigo! (aquesta broma ja l'he fet al facebook, pero es que m'agrada molt). Salta, camina, viatja! Amb avió, amb micro, amb cotxe, a peu, amb bici! Pero mou-te, mou-te! Desplaça't! Canvia! Avança! Retrocedeix, si cal! Pero que ningú es quedi quiet!!

Petons!

Sara (i Raul)

2 comentarios:

  1. visca!!!!!!!!! que bé que us ho passeu!!!!
    Gem

    ResponderEliminar
  2. Ala!!!! quines ganes em venen d'agafar un avió i sortir corrents......però..... tot te el seu moment,aquest es el teu ,el vostre.
    DISFRUTEU.LO INTENSAMENT !!!!!!!!!!!

    Mamma Rita

    ResponderEliminar