viernes, 31 de julio de 2009

FA FRED O REDECORACION DE PLANES

Fa fred, fa mooolt fred. Estic farta d'abrics, bufandes, guants i d'anar tot el dia amb els ulls axinats, els braços plegats i els hombros (castellanada, ho se) amunt. Proveu de fer les tres coses alhora...ja? D'això se'n diu la posició de collons-quina-rasca-que-fot, si enlloc dels ulls axinats fruncís el ceño (com collons es tradueix això?) aleshores és tic-molt-enfadat; i si enlloc de...bé és igual que tampoc no és qüestió de fer-vos fer el mico sols davant de l'ordinador que potser alguns esteu en un ciber...I a part del fred també tinc un altre sindrome, el de tinc-ganes-d'anar-a-casa-que-tot-això-està-molt-bé-pero-ja-esta, avui es el dia de posar les paraules amb guionets, mira tu m'ha agafat per aqui...Total, recordeu aquella entrada en la que us explicava que tenia bitllet per arribar a Barna el 30 de setembre? I que durant agost i setembre estaria fent ruta motxilera pels andes fins a Perú? Doncs ni una cosa ni l'altre. Que a mi em mola anar canviant els plans cada cinc minuts i mai saber que passarà demà, ale! tirem per terra les previsions, capgirem la vida tot sovint! Així que canviaré el meu bitllet a Barcelona per primers de setembre i durant l'agost la meva adreça serà...txan txan txan...Rio de Janeiro, siii, samba, caipirinhes, ipanema i la seva garota (o eriço en masculí, osti que dolent aquest). A més a més tinc bons amics a Barcelona que em poden passar algun contacte. Així que d'aqui poc seré prenent el sol amb biquini a la sorra de copacabana. Mar, platja, sol!!!!! I d'aqui un mes ja em tindreu pel mediterrani...

I es que us trobo a faltar, sabeu? Ultimament somio moltes vegades que soc a Barcelona i m'hi veig molt contenta al somni. I tinc ganes de menjar una llesca de pa de pages amb tomaquet, oli d'oliva i pernil d'aquell tan bó. Agafar el bicing i baixar tot el passeig de Sant Joan. Anar de tapes i canyes pel born. Esmorzar al Teo del carrer escorial. I sobretot passejar per la plaça virreina, el carrer verdi, la plaça del sol i tot gràcia, rei de tots barris per la festa i el sabor. Si fins hi tot el Gato Perez que era argentí va acabar escollint gràcia! I veure-us (maleits pronoms febles, mai se si es diu així) a tots i totes, fer sopars, dinars, explicar-vos i que m'expliqueu. Buenos Aires m'ha encandilat, pero la meva Barcelona és molta Barcelona!!

Bé, us seguiré explicant les meves aventures i desventures, qui sap potser d'aqui cinc minuts decideixo que me'n vaig a buscar lleons a l'africa o a fer cursos de geisha al japo o...o...o...

5 comentarios:

  1. Molt bé , Sara !!!
    El teu cervell i tots els teus duptes.........
    No son gens diferents del resta d´Humanites ben parits !!!!!!!!!
    Els que no tenen duptes i no canbien d´idees,
    Malament!!!!!!!
    PETONS RODONS !

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa!!!
    Precissament estic llegint un llibre que passa per aquests carrers i places de Gràcia i el Guinardó."El embrujo de Shanghai"
    Es una historieta força entretinguda i,a moments interessant.^
    Per si et fa servei: "Espatlles" i "Arrufar
    les celles( o el nas)".
    Un petó. Quim

    ResponderEliminar
  3. Bonica!!!! ets la mes millor !
    Si senyor!! fas molt bé ! sol, platgeta, carregar piles per l'hivern.....
    Dubtar es de savis!!!!!!!
    Fan molt de riure els teus guionets------
    Petons, petons i més petons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Mamma Rita

    ResponderEliminar
  4. Rio de Janeiro!!!!! ta bom, olha! isoo é muito legal! eu estou com dor de cotovelos porque eu gostava de estar lá com vôce! dá lembranças á garota!

    buenu, que no et preocupis per gràcia perquè ja sóc gracienc (empadronat) i per segon any consecutiu, membre del jurat dels guarnits dels carrers. Quan tornis ja t'ho explicaré.

    molts petons i porta'm un llibre en portuguès (d'aquests de segona mà) -que no sigui el del gato malhado de Jorge Amado...encima con exigencias...

    disfruta-ho molt!

    jordi (el vidal, es clar)

    ResponderEliminar
  5. Fa segles que vas escriure aquesta entrada, però ara estava fent ordenació de les adreces d'interès del Firefox i mira, he llegit l'última que vas fer. No t'agradava tant Barcelona? Doncs per què no escrius més?

    Envejo la gent que se'n va a l'aventura com tu, de debò. És una cosa que per una banda em veig incapaç de fer, perquè no m'agraden les mudances ni ser lluny de casa meva i les meves coses, però per altra banda m'atrau molt. El meu somni és anar al Japó, des que era petit, i suposo que primer hi aniré de turista, quan tingui feina i diners, però després ja m'agradaria passar-hi un parell d'anyets, m'és igual com.

    Ànims, Sara! Fes coses! És el millor!

    ResponderEliminar