sábado, 14 de marzo de 2009

AMICS, TEATRE, CURSOS I PARRILLADAS




Y si...aqui qualsevol frase comença així...ja he anat dues vegades al teatre i avui també hi vaig. Hi podria anra dues vegades al dia i ni així aconseguiria veure tota la oferta que hi ha. I es que als teatres petits (l'equivalent de les sales alternatives de Barcelona) les funcions només es repeteixen un cop per setmana, així que cada dia fan una (o dues ) obres diferents, que no t'ho acabes vaja...

Y salís del teatro y tenés hambre, obvio! I et porten a un restaurant amb un pati interior cobert de parra a fer una parrillada...matahambre, vacio, tira, bifé, chorizo, morcilla...tot regat amb vinet o quilmes (la cervesa tipica) i parles amb la Julieta, l'Elisa, el Javo, la Yael, la Chili (que es diu Natalia, pero tothom li diu Chili perqué és chilena) i un munt de gent que ara ja no recordo el nom i tothom: De donde sos? Que hacés acá? Y hasta cuando te pensás quedar?...che, que bueno...bienvenida. I tots opinen que Barcelona es preciosa i els encanta el teu accent gallego, algú va coneixer un català i et sap dir dues frases...I el Barça...i el Messi i tu parles de Boca Juniors i aixxxx t'has topat amb un del River!...I xerres i xerren...i et fan sentir part del grup i encara no son els teus amics...pero algú ens veuria de fora i diria que si.

Pero si hem de parlar d'amics, hi ha tres noms: Diego i Laura (aquests ja els coneixeu, eh!), que ara per mi son el meu contacte amb el mon d'aqui i m'encanta les estones de tertulia que tenim i tots els plans que tenen hi soc inclosa...la semana que vé estic convidada a menjar lasaña a casa la germana del Diego, la Nina (francesa guapissima i tan encantadora com el seu germà). I l'altre nom IMPORTANTISIM és Montse...si, si, és catalana, és actriu, és una riuada de vida i optimisme, ens vam coneixer dijous, ahir vam passar el dia juntes i sembla que faci tota una vida, Montse! (Anna tenies raó som iguaaaals!) Total que ens hem fet un plà d'estudis en una universitat que fa cursos fora dels estudis oficials. Fan cursos de toooooooot i a un preu increible i la majoria duren entre 3 i 4 mesos!!!! Així que ens hem apuntat a la friolera quantitat de 8 cursos, ala!: interpretació, laboratori teatral, cant, dansa-teatre, dansa-jazz, dansa-contemporanea, escriptura creativa i eutopia (que no sabem exactament que és, pero a part que el nom fa gràcia, hem deduit que es una disciplina de col.locació corporal semblant al ioga). Tango hem d'anar a mirar un lloc que ens han dita a San Telmo que és en un club i després de la classe hi ha Milonga. Començem d'aqui un parell de setmanes i estic que camino a un pam del terra de contenta!!!

He feet l'experiemnt de penjar dues fotos...a veure si surt bé...la primera és on m'estic ara, el llit on dormo i les meves pertenences...l'altre a veure si ho endevineu: es una casa...es de color rosa...si? ho teniu? Pero que listos son mis niños!

9 comentarios:

  1. Piliiii!!!! que xulo tot tot i tot!!!
    i quin balconet!! que boniques les plantes!!(que es veuen aixi de lluny)
    Quina energia! quina alegria! que bé, que bé,que bé!!!
    M'agrada aixó de la eutopia( vès, que no sigui una utopia)
    Vaja que estas com peix a l'aigua.
    t'estimo molt!!!!!!!!!!!!!!
    Un petonaaaaaaaas!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. Una tia que és igual que tu? Al mateix lloc? Alhora??? Que se preparen los argentinos...

    ResponderEliminar
  3. En el comentari d'abans on diu "Jordi" vol dir "Andújar".

    ResponderEliminar
  4. Hola, estoy probando, desde casa no me deja escribir aquí...

    ResponderEliminar
  5. Bien, funciona desde el laburo... muchos besos desde Vielha, Sara, me encanta leerte :-)

    JC

    ResponderEliminar
  6. Visca!!! Per fi puc publicar comentaris!!
    Ho he aconseguit, uffff....
    Bé, Sareta, m'encanta llegir tot el que t'està passant, és com si encara fossis aquí mateix!
    Una abraçada!!
    Gemma (però sortirà american pq escric des del curro)

    ResponderEliminar
  7. neeeeena, que bé!!!!!!!!!!! quin ritme i quina energia, molt bé, molt bé, molt bé!!!
    no deixis de tenior-nos al corrent.
    molts petons

    ResponderEliminar
  8. I la pregunta és: davant la casa rosada has fet el que vam dir que faries? ja ho podies haver gravat. El Cambicio feia Varsavskys.... i tu perquè no? Compra't una càmara, hòstia!

    ResponderEliminar