viernes, 20 de marzo de 2009

DECIDIR...PENSAR...SENTIR-SE LLUNY

Després de uns dies de trucar, internet, un pis..una habitació...un forat sense llum i car...un habitació de somni de preu astronòmic...calcular, conta el diners...torna-hi, m'arribarà? Aquest pis m'agrada! Negocia...una rebaja es possible? Torna a calcular...buffff, no ho veig clar...pero el pis m'agrada i la cosa està fatal...sí, sí, m'el quedo...vols dir? i si després et mors de gana? I per primer cop t'e n'adonés que ets lluny...de fet a l'altra punta del món de tota aquella gent que et dona seguretat, d'aquells amb qui aniries a fer un cafè per que et donessin la opinio quan dubtes d'alguna cosa, d'aquells que els truques i et saben dir una frase que t'ajuda, dels que amb una abraçada ja et fan desapareixer fantasmes...i de cop internet es poc i les trucades son dífils i tu saps que son allà, perque hi sou! Pero saps que ara toca decidir sola, afronat sola i et recordes que has vingut a això i que que cal passar per tots els moments, que després et faràn sentir més forta. I decideixes que si, que et quedes el pis de Palermo, carre Charcas 4240 baixos. I desfàs la maleta del que serà el teu pis els propers mesos i de cop et sents una mica sola...però això també passarà i els diners són només diners i t'en sortiràs com sigui i endevant i vinga!...us trobo a faltar...el primer "bajon" ha arribat, però no podrà amb mi!

7 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Sara ... entenc tant aquesta sensació ... però JA TENS PIS!!! nena, vius a Buenos Aires, a Buenos Aires!!! Això és genial!! Empapa't de tot, que després m'ho hauràs d'explicar amb pèls i senyals!! Com és el pis? Comparteixes?? Uala, vull saber moltes coses!! Viu, viu, viu, viu i respira l'aire argentí, gaudeix les sensacions i tots i cadascun dels moments. Ets una campeona!!
    Un petonàs guapi!!! I aquí estem!

    ResponderEliminar
  3. Porsupuesto que no podrá amb tu (el bajón, vull dir!!) Si ets un roure Sansuan!!!!! Ya tens casaaaaaaaa!!!! Penja fotos ya!! Petonets

    ResponderEliminar
  4. Guapi!!!!!!!!!!! Ets molt valenta i evidenment que el bajón no podrà amb tú.
    Escriu, escriu molt,que ho fas molt bé i ens tens a tots els seguidors aqui esperant "en candeletes" els teus relats tan emocionants.
    Volem veure fotos del piset!!!!!!!!!
    Ets la més millor!!
    T'estimo molt!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Que guapos sou tots! Estic millor i prometo fotos ben aviat!!!!!
    Ah, ara ja es poden escriure comentaris facilment!

    ResponderEliminar
  6. ¡GUAPA, GUAPA Y REQUETEGUAPA! Me encanta tu blog, me encantan tus fotos, me encanta que te hayas apuntado a catorce millones de cosas, que te cortes el pelo porque tú lo vales y que veas casitas de colores,que estés viviendo cosas tan ilusionanates, y también me encanta que ya mismo nos vayas a colgar fotos de tu nuevo hogar.
    Mucha suerte, Sara, muchos buenos deseos, y ánimos, y besos. Cómete Buenos Aires (y cuéntanoslo)

    ResponderEliminar
  7. Avantti Sara!
    Ets molt boniqueta! que bonic re-recordar-ho... i com m'agrada llegir-te!

    Marina

    ResponderEliminar